Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Rareș Bogdan, sfat pentru tinerii din PNL: ”Ascultaţi cu circumspecţie inclusiv retorica de la Bruxelles. Să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână”

Publicat de: Răzvan Mihalașcu

Europarlamentarul Rareș Bogdan le-a recomandat tinerilor din PNL să fie mai rezervați față de ”retorica de la Bruxelles” în privința problemelor cu care se confruntă Europa din cauza crizei energetice. „Să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade”, a spus prim-vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan l-a spus membrilor filialei de tineret a PNL că ”nu înseamnă că trebuie să nu țineți cont de ce se întâmplă în guvernare și să vorbiți de ceea ce se întâmplă bun în guvernare”,

”Nu neapărat toate scenele apocaliptice şi toată retorica dezastrului este cea care caracterizează România. Vreau să vă rog să ascultaţi cu circumspecţie inclusiv retorica de la Bruxelles cu privire la... Adică să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade.

Să fiţi raţionali, să fiţi echilibraţi, să înţelegeţi ce înseamnă momentul actual din punct de vedere al energiei, dar să nu cădeţi în păcatul extrem”, le-a spus Rareş Bogdan sâmbătă, tinerilor liberali la şcoala de vară a organizaţiei de tineret a PNL.

De asemenea, europarlamentarul PNL a amintit că România se numără printre statele europene cu cea mai mică dependență de gazele sau petrolul din Rusia.

”România a făcut lucruri în acești ani cu PNL la guvernare. România este în stadiul în care are, alături de alte patru state, cea mai mică dependenţă de combustibilii fosili proveniţi din Federaţia Rusă. Avem gaz din producție proprie - peste 35%. Avem înmagazinate peste 75% până acum.

”Avem cereale. Nu avem nevoie de cereale nici din Ucraina și nici din Rusia. Avem energie electrică, inclusiv energie verde și de asemenea avem producție proprie de petrol - suntem în top 3 state europene pe producție proprie necesară de petrol”, a mai precizat Rareș Bogdan.

Mai mult, liberalul le-a mai spus tinerilor din TNL că trăiesc în oraşe în care nu au loc atacuri armate şi violenţă pe stradă. Rareș Bogdan consideră că România este „o ţară în care, din fericire, ordinea public este respectată”, și datorită ministrului de Interne, Lucian Bode, care a fost prezent sâmbătă la evenimentul TNL.

Rareș Bogdan a vorbit și despre cum se pregătește PNL de anul electoral 2024.

„Tot ce aţi văzut în 2004, în 2009 şi în 2014 este nimic faţă de ceea ce veţi vedea în 2024, când va fi o ciocnire a civilizaţiilor, a sferelor de influenţă, a partidelor politice şi liderilor, în bătălii crunte, patru bătălii în acelaşi an”, a concluzionat prim-vicepreşedintele PNL.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE