Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Publicat de: Sabina Coman

Rapper-ul Puya a fost prins sub influența drougurilor la volan în București. Acesta a fost oprit în jurul orei prânzului, pentru un control de rutină, pe o stradă din Sectorul 1, în zona Calea Dorobanți. Chiar dacă rezultatul alcooltestului a ieșit negativ, drugtestul a indicat consum de cocaină.

Puya, Dragoș Gărdescu, pe numele său real, a fost dus ulterior la Instituțul Național de Medicină Legală pentru mai multe investigații. Rezultatul analizelor de sânge a confirmat că artistul a condus sub influența substanțelor interzise, mai exact cocaină. În consecință, polițiștii i-au întocmit dosar penal și i-au suspendat permisul de conducere.

„În data de 27 Aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE