Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Programul STB și Metrorex pentru Paște 2024. Cum va circula transportul în comun în noaptea de Înviere

Societatea de Transport București (STB) și Metrorex au anunțat programul de circulația a mijloacelor de transport în comun în noaptea de Înviere și în ziua de Paște.

Astfel, în noaptea de Înviere serviciul de transport public de suprafață va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei 100, conform programului obișnuit. De asemenea, tramvaiul 41 va circula până la ora 3:00, la intervale de 20 de minute.

Trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute.

În ziua de Paște, liniile de transport public de suprafață vor funcționa conform programului unei zile de duminică. Trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale.

Sfânta Lumină ajunge sâmbătă de la Ierusalim

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi oferită delegaţilor eparhiilor prezenţi la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă".

Ulterior, centrele eparhiale, prin protopopiate, vor distribui Lumina Sfântă fiecărei parohii, a informat luni Biroul de presă al Patriarhiei Române.

Sâmbătă seară, în jurul orei 19:00, Sfânta Lumină va fi primită la Catedrala Patriarhală de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE