Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Programul Metrorex și STB pentru noaptea de Revelion. Cum vor circula metroul, autobuzele și tramvaiele la cumpăna dintre ani

De Răzvan Mihalașcu  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Metroul din București va fi deschis în noaptea de Revelion. Garniturile vor circula pe toate liniile, la intervale de 10 și 20 de minute.

Oficialii Metrorex au anunțat care va fi programul metroului din București de Revelion.

„Anul acesta nu ai cum să ratezi petrecerea de Revelion. Călătorești sigur, ieftin și rapid. Cu metroul prinzi distracția în noaptea dintre ani, trenurile circulând la un interval de 10 minute între orele 23:00 - 01:00 și de 20 minute între orele 01:00- 05:00, pe toate magistralele de metrou”, a anunțat Metrorex pe pagina de Facebook.

Program STB pentru Revelion

De Revelion, autobuzele STB care circulă pe liniile speciale de noapte își vor păstra programul neschimbat și la cumpăna dintre ani.

„În toată perioada 25.12.2022 – 02.01.2023, autobuzele celor 21 de linii cu program consacrat de noapte și cele ale liniei 783 vor asigura serviciul de transport pe timp de noapte după programul normal”, a anunțat compania STB într-un comunicat.

Autobuzele care circulă noaptea și programul lor pot fi găsite pe site-ul STB, la categoria linii de noapte.

Distribuie

Taguri