Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Prinţul William şi-a sărbătorit ziua de naştere la un concert al cântăreţei Taylor Swift

Taylor Swift a dat startul etapei londoneze a turneului său mondial "Eras", întâmpinându-l pe prinţul William, care şi-a sărbătorit cea de-a 42-a zi de naştere, şi a publicat sâmbătă un selfie alături de prinţul britanic şi de doi dintre copiii acestuia în culisele concertului său, informează AFP.

Moştenitorul tronului britanic a publicat şi el o fotografie cu prinţul George şi prinţesa Charlotte, care erau pe cale să facă un selfie în culisele concertului susţinut de artista americană pe stadionul Wembley din Londra, vineri, ziua în care prinţul William a împlinit vârsta de 42 de ani.

Vedeta pop americană a părut entuziasmată la rândul ei şi a distribuit pe reţeaua de socializare X un selfie cu cei trei membri ai familiei regale şi cu iubitul ei, Travis Kelce. Imaginea a fost însoţită de mesajul "Happy Bday M8!" ("La mulţi ani, prietene!").

"Concertele din Londra au început într-un mod magnific", a adăugat ea.

O înregistrare video distribuită pe reţelele de socializare îl arată pe prinţul William în timp ce dansa pe acordurile unui cântec celebru din repertoriul cântăreţei Taylor Swift, intitulat "Shake if off".

Printre cei aproximativ 90.000 de fani prezenţi pe stadion s-a aflat şi Keir Starmer, liderul Partidului Laburist, care a profitat de o seară de campanie electorală pentru a asista la concertul de vineri împreună cu soţia sa.

Keir Starmer a declarat sâmbătă că Taylor Swift a fost "absolut fantastică".

"Nu voi pretinde că am cumpărat toate albumele ei şi că ştiu fiecare cântec, dar 'Change' este cântecul meu preferat din motive evidente", a declarat el în faţa jurnaliştilor în timpul campaniei sale, referindu-se la sloganul său electoral.

Taylor Swift, turneu în Marea Britanie

Taylor Swift se află în turneu în Marea Britanie în cadrul secţiunii europene a turneului ei mondial "Eras".

Ea va susţine un alt concert la Londra duminică seară, înainte să revină în capitala britanică în luna august.

Vedeta americană a susţinut deja concerte la Edinburgh, Liverpool şi Cardiff şi va concerta apoi la Dublin.

Biroul de presă al Primăriei din Londra a anunţat joi că spectacolele susţinute de Taylor Swift în turneul ei londonez vor genera venituri de 300 de milioane de lire sterline (350 milioane de euro) pentru economia oraşului.

Mai multe fresce murale dedicate cântăreţei Taylor Swift, precum şi o hartă specială a metroului din Londra, ale cărui staţii au fost redenumite pentru a reflecta titlurile unora dintre cântecele sale, au fost realizate pentru a marca acest turneu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE