Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 169), Vodafone (canalul 410).

Poiana Brașov, pregătită pentru Festivalul Massif. Care sunt restricțiile de circulație în zonă

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

În Poiana Brașov sunt așteptate, în acest weekend, peste 35.000 de persoane, la Festivalul Massif. Din cauza numărului mare de participanți, vor fi, însă, restricții de circulație în zonă. Astfel, toți cei care vor să ajungă în stațiunea din masivul Postăvaru dinspre Brașov vor trebui să folosească doar transportul în comun pus la dispoziție de autoritățile locale.

Utilizarea mijloacelor de transport în comun

Autoritățile locale au suplimentat numărul de autobuze spre Poiana Brașov astfel că acestea vor pleca din Brașov la fiecare șase minute. Cei care sunt cazați în hotelurile și pensiunile din  stațiune și vor opta pentru deplasarea la festival cu mașina personală vor putea face acest lucru numai dinspre Râșnov.

Allen Coliban, primarul Brașovului: ”Sunt nouă linii care vor asigura legătura din parcarea mare din Poiana Brașov cu cartierele Brașovului, iar în timpul zilei vom avea 10 linii cu efective suplimentate, dinspre cartiere către Livada Poștei.”

Festivalul Massif va avea șase scene pe care vor urca aproape 100 de artiști, trupe și DJ.

Bogdan Rădulescu, organizator Massif: ”Festivalul Massif va avea o producție gigant. O producție nemaiîntâlnită într-o stațiune montană la nivel european. Avem câteva atracții speciale, inclusive zbor cu parapanta și ulterior schi. Vedem în funcție de condițiile meteo dacă acest lucru va fi sau nu posibil.”

Festivalul Massif este la prima ediție și are loc în Poiana Brașov între 3 și 5 martie.

Distribuie

Taguri