Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Peste 10.000 de persoane au luat parte la prima zi a Festivalului Massif

Massif Festival, cel mai mare eveniment organizat vreodată pe timp de iarnă în România a debutat cu succes în Poiana Brașov. Peste 10.000 de persoane au petrecut până după miezul nopții. Artiști români și străini au urcat pe scenele de la baza pârtiei Bradul, iar cel mai așteptat moment a fost show-ul făcut de renumitul DJ Dimitri Vegas. 

Lipsa zăpezii nu îi împiedică pe participanți să se distreze

Dacă pe timpul zilei doar câteva mii de persoane au urmărit primii artiști din cadrul festivalului Massif, seara atmosfera a fost aprinsă atât de starurile internaționale, cât și de vedetele de la noi.

”Mă bucur de atmosferă, mă bucur de eveniment, mă bucur de prieteni, mă bucur de lumea din alte orașe, entuziasmată, care vine la Brașov,” a declarat un participant la festival.

”Publicul a fost extraordinar, show-ul aștept de la ei să îmi spună cum a fost, nu pot să zic eu, dar eu ce am simțit pe scenă a fost uimitor, am simțit foarte mult energia publicului,” a spus Ștefania, artist.

”Foarte mișto, foarte bună energie, foarte mulți oameni. Mi-a plăcut că nu am înghețat la propriu, dar ar fi fost bine să fie zăpadă. Nu contează, energia a fost atât de fierbinte încât s-a topit totul,” a declarat Delia, artist.

VEZI GALERIA
6 imagini

Sursa foto: Massif Festival

35.000 de persoane sunt așteptate la festival

Producția evenimentului este cea mai mare din Europa, susțin organizatorii festivalului Massif.

”A fost într-adevăr o provocare pentru noi pentru că am început construcția festivalului atunci când afară erau minus 15 grade și am terminat acum când iată că sunt grade cu plus, mai și plouă, dar am găsit soluții,” a explicat Edy Chereji, Cofondator UNTOLD Universe.

Timp de trei zile, peste 35.000 de persoane sunt așteptate la Massif în Poiana Brașov, iar organizatorii promit experiențe inedite pentru cei prezenți, începând cu cele culinare, până la cele mai extravagante, precum zboruri cu parapanta sau chiar cu elicopterul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE