Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Pasageri abandonați pe aeroport în Cluj. După mai multe ore de așteptare avionul a plecat fără 40 de călători

Peste 40 de călători au fost blocați ore în șir pe aeroportul din Cluj-Napoca, și aeronava care trebuia să-i ducă la Paris, a plecat aproape goală. Oamenii au ratat îmbarcarea din cauza scannerelor pentru verificarea bagajelor, afectate de lucrările de extindere de la terminalul de pasageri. 

43 de persoane care trebuiau să urce în avionul cu destinația Paris au rămas peste noapte în aeroport, din cauza că nu au putut înainta spre poarta de îmbarcare. 

”Nu știu, nu ne-a spus nimeni. Am întrebat, avionul ne așteaptă? Nu ne-a dat niciun răspuns nimeni. Vă așteaptă, vă așteaptă, ne-a spus. Iar după două ore de stat în picioare ne-au scos afară din aeroport”, spune un cetățean.

După 40 de minute de așteptare, aeronava a decolat doar cu o parte dintre pasageri.

”Am întrebat și ne-au spus să stăm liniștiți că avionul nu pleacă fără noi. Iar apoi a venit cineva să ne anunțe că a hotărât căpitanul că pleacă fără noi. Vi se pare normal? Cu copii, cu așa mai departe. 43 de persoane am rămas aici”, a menționat o pasageră. 

Pasagerilor li s-a propus ca alternativă o cursă cu autocarul până la Paris. Însă o mare parte dintre ei au refuzat. 

”Să stai patru ore și să aștepți și la urma să spună că nu se mai poate. Că nu mai este...că avionul a plecat”, spune o altă pasageră. 

Potrivit conducerii Aeroportului Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca, defecțiunile au apărut din cauza lucrărilor de extindere a terminalului de pasageri.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE