Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Otelinox, una dintre cele mai moderne și apreciate companii de profil: „Căutam liderii schimbării din rândul generațiilor tinere”

Cu o istorie de aproape 50 de ani, Otelinox Targoviste este singurul procesator de benzi din otel inoxidabil din Sud-Estul Europei, respectiv Numarul 1 in Europa privind obtinerea de produse precise, subtiri si ultrasubtiri, avand ca destinatie finala o gama variata de piete (cu preponderenta in industria auto).

Parte din Grupul Samsung, Otelinox este una dintre cele mai moderne si apreciate companii de profil, apreciere formata prin intermediul investitiilor continue, al Standardelor Europene din fiecare proces intreprins, a calitatii de top a produselor si, cel mai important, al angajatilor extrem de competenti si dedicati, motivati pe masura.

VEZI GALERIA
5 imagini

Sursa foto: Otelinox

Participarea la Târgul POLIJOBS 2023

Otelinox Targoviste scrie un nou capitol acum, si anume o noua crestere a capacitatilor de productie.

Astfel, suntem increzatori ca Polijobs poate reprezenta canalul de comunicare ideal intre companie si viitorii profesionisti, dornici de inceperea unei cariere in cadrul echipei noastre de peste 600 angajati.

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul/industria în care activați?

Este timpul pentru trecerea la o noua era, ERA “GREEN ENERGY”.

Otelinox Targoviste pregateste deja terenul pentru viitoarele generatii care vor prelua fraiele unei industrii aflate intr-o schimbare continua.

Tehnologia este esentiala pentru a deveni o Companie Verde, conditie pentru crearea de noi locuri de munca si roluri pentru angajatii Otelinox.

Migrarea catre GREEN ENERGY presupune tehnologie inovatoare de procesare a otelului inoxidabil.

Cautam liderii schimbarii din rândul generațiilor tinere, care au acum oportunitatea de a se pregati pentru joburile viitorului.

Specialistii IT, Inginerii Automatisti, Inginerii Tehnologi si nu numai sunt asteptati sa faca parte din acest mare proiect!

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

Industria otelului este intr-o continua evolutie. Strategia de transformare totala a Companiei intr-un producator Green Energy, neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, are ca tinta anul 2050.

Otelinox Targoviste investeste, si va investi in continuare, in tehnologii avansate. Deja s-a demarat investitia pentru un nou Laminor si o noua linie de Tratament Termic, cu termen de finalizare anul 2025.

Pentru a reusi ceea ce ne-am propus, Otelinox Targoviste vrea sa isi consolideze echipa si sa investeasca in angajatii sai, pentru a dezvolta tehnologiile viitorului. Viitorul este, in primul rand, despre oameni.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE