Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Oferte pentru vacanța de 1 Mai, pe litoral. Tot mai multe hoteluri deschid porțile pentru turiștii care vor avea parte de o vacanță prelungită

Se apropie vacanța de 1 Mai, iar hotelierii de la mare se pregătesc de oaspeți. Zeci de mii de turiști sunt așteptați prin stațiuni în cele aproximativ 200 de unități de cazare care vor fi deschise la început de sezon.

Cel mai bine s-au vândut pachetele cu 3 sau 4 nopți de cazare pentru care au plătit în jur de 1.400 de lei.

Anul acesta, vacanța de 1 Mai se prelugește având în vedere că Paștele este doar la câteva zile distanță. Mulți dintre turiști și-au rezervat deja pachete.

Operatorii spun că prima rezervare pentru 1 Mai s-a făcut chiar la începutul lunii septembrie, anul trecut.

Peste 100 de lei costă camera pe noapte, în această perioadă, hotelierii s-au pregătit cu pachete speciale. Cele mai căutate stațiuni sunt Mamaia și Mamaia Nord, Vama Veche, dar și Eforie.

În Mamaia și Costinești vor fi organizate și festivaluri, în Mamaia vorbim despre celebrul festival de muzică electronică ce se va desfășura în acest an în perioada 1-7 mai.

Hotelierii spu că încă există locuri libere, vorbim în jur de 200 de hoteluri care au camere libere în această perioadă. Anul acesta este și cel mai mare număr de hoteluri deschise în această perioadă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE