Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

GALERIE FOTO Noaptea miliardarilor la Castelul Bran. Cum au petrecut invitații la petrecerea de Halloween

Unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii și-au petrecut noaptea în Castelul Bran. O petrecere privată grandioasă a fost organizată pentru aceștia în celebrul Castel al lui Dracula. În semn de protest, activiștii de mediu au proiectat pe Castel mesaje adresate miliardarilor prezenți.

Castelul s-a închis pentru turiști la ora 16:00, apoi au început să sosească animatori, cascadori și membrii din stafful vedetelor. După ora 23:00, zeci de autoturisme de lux au adus invitații la petrecere. Aceștia au fost întâmpinați cu torțe aprinse și personaje de poveste.

Halloween-ul, sărbătorit la Castelul Bran. Cine a închiriat Castelul pentru o petrecere privată

Deși Elon Musk nu și-a făcut publică o eventuală vizită în România, acesta a postat pe contul său de Twitter un mesaj în care spune că "pâinea și produsele de patiserie proaspăt coapte sunt unele dintre marile bucurii ale vieții".

"Este vorba de un eveniment privat, de Halloween, nu este primul, am organizat și înainte. De obicei avem astfel de cereri și înaintea petrecerii noastre de Halloween, dar și după, sunt evenimente care se organizează strict la cererea unor clienți, eveniment privat, închis", spune Mihaela Manolache, curatorul Castelului.

Echipe de specialiști au lucrat toată duminica pentru a pune decorațiuni și în exteriorul Castelului. Au fost montate mai multe steaguri pe aleea principală, dar și manechine care să îi impresioneze pe invitați.

Elon Musk este cazat la un hotel din Brașov, conform antreprenorului Dragoș Anastasiu. Ce alte vedete s-ar mai afla în România

Pentru petrecerea exclusivistă ar fi fost angajat un regizor special care să pregătească diferite scene pentru vedete. Unul dintre reprezentanții firmei de cascadorii a vorbit în exclusivitate pentru Euronews.

"Sunt evenimente care se desfășoară zilele acestea la Castelul Bran. Tragem în țeapă oameni (...) Întotdeauna un spectacol de genul acesta trebuie să urmeze un tipar și o sincronizare perfecte", spune Răzvan Gheorghiu, reprezentantul firmei de cascadorii.

La lăsarea serii, invitații, îmbrăcați în costume de Halloween, au fost întâmpinați cu torțe aprinse și personaje de poveste.

Cum s-au distrat vedetele

Actrița Anna Lucinska, dar și alte vedete au postat pe conturile personale imagini și videoclipuri de la Castelul Bran.

VEZI GALERIA
8 imagini

Ce le-au transmis activiștii vedetelor

Și, cum evenimentul a adunat unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii, nu au lipsit nici protestele. O serie de mesaje au fost proiectate chiar pe Castelul Bran. Activiștii de la Greenpeace au proiectat mesaje adresate atât lui Elon Musk, cât și invitatei sale, Angelina Jolie. Printre acestea: "Asta-i groază, Elon", "Angelina, adoptă o atitudine!", "S.O.S. Pădurea Carpaților".

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE