Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nicușor Dan: „Încă o autorizaţie ilegală de construire, emisă de Gabriela Firea, a fost anulată de instanţă”

Instanţa a anulat autorizaţia prin care terasa imobilului din Ştirbei Vodă 68, aflat în zonă protejată, a fost închisă cu geamuri termopan, a anunţat, luni, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Potrivit acestuia, decizia Curţii de Apel de anulare a autorizaţiei de construire este definitivă, fiind „încă o dovadă a modului haotic şi abuziv” în care a lucrat fosta administraţie.

„Încă o autorizaţie ilegală de construire, emisă de Gabriela Firea, a fost anulată de instanţă. Imobilul din Ştirbei Vodă 68, aflat în zonă protejată, a cărui terasă a fost închisă abuziv cu geamuri termopan de proprietarii spaţiului de la parter, trebuie readus la starea iniţială. Practic, s-a intervenit ilegal asupra faţadei clădirii şi s-a modificat funcţiunea terasei în cafenea. Totul, fără acordul Asociaţiei de proprietari”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

El a adăugat că proprietarii spaţiului de la parter au blocat şi accesul la contorul de gaze al blocului şi au sistat furnizarea de gaze către locatari.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE