Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ministrul Investiţiilor, despre Nicolae Ciucă: „Premierul este un om credincios”

Publicat de: Bianca Chirilă

Marcel Boloș, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, susține că premierul Nicolae Ciucă este un om credincios, adăugând că, astfel, este mândru că face parte din Cabinet.

Membrii actualului Cabinet au frică de Dumnezeu?

Marcel Boloș, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene: „Nu știu să vă spun. Fiecare este cu credința lui și este o problemă care îi privește pe fiecare dintre noi, însă pot să vă spun că premierul este un om credincios, ceea ce mă face să fiu mândru și onorat că fac parte din Cabinet.

Membrii actualului cabinet au încălcat vreuna dintre cele 10 porunci?

Marcel Boloș, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene: „Greu de spus. Aici e o problemă de responsabilitate a fiecăruia și socoteala pe care o dă pentru ceea ce a făcut sigur nu este în fața oamenilor.”

Ministrul a mai adăugat că, în trecut, a fost preot hirotonit.

„Până în anul III am parcurs Teologia și nu este finalizată, ca și facultate. Am fost preot hirotonit și nu mi-e rușine de acest lucru. Este unul din cele mai frumoase lucruri care i se poate întâmpla unui om. E mai frumoasă haina preoțească. Și, totuși, dacă Dumnezeu te trimite și te pune acolo, într-un anumit loc și s-a dat o anumită misiune trebuie să o duci la bun sfârșit. Eu sunt de părere că acolo unde ești pus, în slujba celor care ești pus, trebuie să iți duci crucea și misiunea până în ultima clipa”, a mai spus ministrul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE