Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

„Metrorex – siguranță și încredere”. Garnitura unui metrou din București a circulat cu ușile deschise, punând în pericol călătorii - VIDEO

Situație fără precedent la metroul din București. O garnitură veche a plecat din stația Basarab cu ușa unuia dintre vagoane deschisă. Momentul a fost filmat.

Un tren de metrou din București a circulat cu ușile deschise, punând în pericol călătorii. Reacția Metrorex

Din imaginile surprinse de o călătoare, se observă cum trenul pornește din stație și chiar intră în tunel cu ușa deschisă, punând în pericol pasagerii. Și asta fără ca vatmanul să își dea seama.

După ce tânăra a postat imaginile pe TikTok, cu mesajul ironic „Metrorex - siguranță și încredere”, conducerea Metrorex a reacționat și a precizat că ar putea fi vorba despre o problemă tehnică. Totodată, membrii echipei de conducere a trenului vor da explicaţii pentru a lămuri circumstanţele. Trenul respectiv a fost retras.

„În urma recentului eveniment în care un tren de metrou a circulat cu uşile deschise, Metrorex a iniţiat o investigaţie tehnică, prin care a fost identificat trenul, inclusiv vagonul şi uşa în cauză, acesta fiind retras din circulaţie pentru descărcarea memoriei înregistrate şi analiză.

În paralel, membrii echipei de conducere a trenului urmează să dea explicaţii pentru a clarifica circumstanţele situaţiei”, susţin reprezentanţii Metrorex într-un comunicat transmis joi Agerpres.

Reprezentanţii Metrorex încearcă să identifice eventualele deficienţe în procedurile sau echipamentele operatorului de transport, potrivit sursei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE