Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Medicul premierului Netanyahu vrea ca Israelul să riposteze: ”Nu putem lăsa așa un lucru: un stat să ne atace și noi să nu răspundem”

Starea de spirit în Israel, atât la nivelul populației, cât și al politicienilor și al armatei este că statul evreu va trebui să răspundă atacurilor Iranului, a declarat Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu, pentru Euronews România.

Herman Berkovits, medicul premierului Benjamin Netanyahu: ”Știu care este spiritul în Israel, nu numai al populației, dar și al politicienilor. Majoritatea politicienilor și Armatei consideră că va trebui să răspundem.

Nu putem lăsa așa un lucru: un stat să ne atace și noi să nu răspundem.”

Medicul premierului Benjamin Netanyahu: Trebuie să fim atenți și la un contraatac”

Herman Berkovits, medicul premierului Benjamin Netanyahu: Când va fi acest răspuns, nu știu. Spiritul Israelului este că trebuie un atac. Trebuie să fim atenți și la un contraatac.

Eu sunt de aproape de 50 de ani în Israel. Nu îmi aduc aminte de o zi de liniște în Israel. Nu a existat o zi ca să nu fie terori, să nu fie morți, rachete, să nu fie războaie.”

Președintele Joe Biden l-a avertizat pe premierul Benjamin Netanyahu că Statele Unite nu se vor implica într-o contraofensivă împotriva Iranului, o decizie pe care Cabinetul de război al lui premierului Benjamin Netanyahu o favorizează ca urmare a atacului cu drone și rachete lansat de Iran asupra Israeului, au precizat oficiali citați de agenția Reuters.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE