Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Medalie de bronz pentru delegația României, la Campionatul European de Karate cadeți, juniori și U21 din Tbilisi

Delegația României a obținut o medalie de bronz la Campionatul European de Karate, cadeți, juniori și U21, de la Tbilisi, Georgia.

Sportiva Maria Coman a fost cea care a reușit să aducă țara noastră pe locul doi la finalul competiției din Georgia.

Lotul național WKF de cadeți, juniori și U21 (Tineret), s-a deplasat în Georgia (Tbilisi), pentru a participa la Campionatul European de Karate EKF, care se va desfășura în perioada 09 -11 Februarie 2024.

Lotul este format din 34 de sportivi, 2 antrenori de lot, Iancu Traian și Popa Paul, și un antrenor Kata, Jelea Ovidiu. De asemenea, Romania este reprezentată și de 8 arbitri EKF / WKF.

Tinerii români încep să aibă rezultate excepționale la competițiile la care participă. La finalul anului trecut, Elena Zaharia a obținut medalia de argint la Campionatul Mondial de tenis de masă pentru Juniori din Slovenia. Aceasta este cea mai bună clasare a României din istorie, anunță Federația Română de Tenis de Masă.

Tot în luna decembrie, scrimerul român Vlad Covaliu a câştigat medalie de aur Cupă Mondială de sabie, pentru juniori, desfăşurată la Madrid. Vlad Covaliu a obţinut 13 victorii din 13 meciuri disputate vineri, la Madrid, dominând categoric turneul masculin individual al etapei de Cupă Mondială la sabie găzduit de capitala Spaniei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE