Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ceremonie specială la redeschiderea porturilor în Noua Zeelandă. Cum au fost întâmpinați primii marinari și turiști

După redeschiderea porturilor, Noua Zeelandă i-a întâmpinat cu o ceremonie tradițională pe primii marinari și turiști care au ajuns cu o navă de croazieră în Auckland.

Mai mulți indigeni maori au dansat și au cântat în semn de bucurie atât pentru vizitatori, cât și pentru cei întorși acasă, după mai bine de doi ani.

Phill Goff, primarul din Auckland: „După doi ani și jumătate, întoarcerea unei nave în industria de 200 de milioane de dolari neozeelandezi, reprezentativă pentru Auckland cu 3.000 de job-uri, este fantastic să o întâmpinăm. TAIE Am avut câțiva ani grei din cauza pandemiei, granițele noastre s-au închis, orașul nostru a fost carantinat mai mult decât orice alt loc din țară. Acum este momentul să sărbătorim. Nu am revenit cu adevărat la normal, dar este o normalitate nouă, iar primirea oamenilor înapoi în oraș este o parte importantă.”

„Este foarte important. Când știam că nava o să vină în Auckland, personalul a făcut o treabă minunată cu purtarea măștilor și siguranța față de COVID-19, o siguranță deplină”, spune o turistă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE