Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Manchester City a refuzat transferul superstarului Neymar de la Paris Saint-Germain

Manchester City a refuzat transferul superstarului Neymar de la Paris Saint-Germain.

Oficialii clubului parizian îl doreau, în schimbul brazilianului, pe portughezul Bernardo Silva. Antrenorul lui City, spaniolul Pep Guardiola, s-a opus. Neymar și Bernardo Silva au aproximativ aceeași cotă de piață, 80 de milioane de euro, dar Silva este în mare formă și indispensabil pentru campioana Angliei în acest moment.

Fotbalistul a fost transferat în 2017 de la Barcelona

PSG vrea să scape „de sclipici, de bling-bling, e sfârşitul paietelor", a declarat recent preşedintele clubului, Nasser Al-Khelaifi. Neymar a fost transferat în 2017 de la Barcelona, cu suma record de 222 de milioane de euro. Scopul declarat la venirea lui a fost câștigarea Ligii Campionilor. Neymar s-a accidentat în mod repetat, iar PSG nu a câștigat Champions League.

Neymar a fost mai activ în viața extrasportivă

Cu un salariu de 30 de milioane de euro anual, NeyNey a fost mai activ în viața extrasportivă, marcată de petreceri extravagante și scandaluri sexuale.

Anul trecut, brazilianul a folosit o clauză din contract și și-a prelungit acordul cu PSG, cu încă cinci sezoane. În prezent, Neymar se află într-un turneu demostrativ la Tokio, împreună cu PSG. El a declarat recent că dorește să câștige Liga Campionilor și că se pregătește pentru Cupa Mondială din Qatar, programată în perioada noiembrie-decembrie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE