Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Madonna, primul mesaj pentru fani după externarea de la terapie intensivă

Madonna a trimis primul mesaj pentru fani, după ce luna trecută a ajuns la terapie intensivă cu o infecție gravă. Ea le-a mulțumit, pe Twitter, susținătorilor, pentru rugăciuni și cuvintele de încurajare.

”Vă mulțumesc pentru energia voastră pozitivă, pentru rugăciunile și cuvintele de vindecare și încurajare. Am simțit dragostea voastră. Sunt pe drumul spre recuperare și incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea.

Primul meu gând când m-am trezit în spital a fost la copiii mei. Al doilea meu gând a fost că nu vreau să dezamăgesc pe nimeni care a cumpărat bilete pentru turneul meu. De asemenea, nu am vrut să-i dezamăgesc pe cei care au lucrat neobosit cu mine în ultimele luni pentru a-mi crea spectacolul.

Nu-mi place să dezamăgesc pe nimeni. Acum mă concentrez pe sănătatea mea și pe a deveni mai puternic și vă asigur că mă voi întoarce alături de voi cât de curând. Planul actual este de a reprograma etapa nord-americană a turneului și de a începe în octombrie în Europa. Nu aș putea fi mai recunoscător pentru grija și sprijinul vostru. Cu drag, M.”

Cântăreaţa americană se recuperează după o , pentru care a trebuit să fie internată la terapie intensivă pe 24 iunie. Madonna se pregătea pentru Celebration Tour, când a fost găsită inconștientă în casă. Potrivit presei internaționale, a fost salvată de un medicament folosit în cazul unor supradoze de droguri. Artista a anunțat că vor fi reprogramate concertele cât mai curând.Turneul trebuia să înceapă pe 15 iulie, în Vancouver.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE