Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Lucian Petrișor este noul director Euronews România

La doi ani de la deschiderea Euronews România, stația de televiziune intră în etapa de consolidare, marcată prin venirea în echipă a unui nou director, Lucian Petrișor.

Lucian Petrișor preia de la Gabriel Petrea coordonarea direcției Euronews România. Are o experiență de peste 20 de ani în mediul privat, ca manager în companii românești și internaționale. A condus operațiuni în numeroase țări, dar și în administrația publică: în ultimii patru ani, a ocupat funcția de director general al Academiei Române.

Lucian Petrișor, director Euronews România: "Intru în acest proiect cu mult optimism. Platforma media Euronews România a demonstrat că are deja vizibilitate și un public interesat de subiectele pan-europene. Vom dezvolta și consolida zona de business a proiectului. Mulțumită brand-ului puternic și a unei echipe de profesioniști, sunt convins că Euronews România se va dezvolta mai puternic în zona mediului de afaceri, marketing și evenimente".

La aproape doi ani de la lansare, Euronews România trece în noua etapă

De la primii pași ai proiectului și până în prezent, echipa editorială și cea administrativă din cadrul Universității și-au concentrat eforturile pentru a poziționa postul TV pe piața din România ca unul ce nu se abate de la standardele jurnalistice europene, în care există respect față de valorile acestei profesii și care aduce informații echilibrate și echidistante, ghidate după principiul All views: toate vocile contează.

Dacă prima etapă a fost reprezentată de intrarea pe piață, dezvoltarea, organizarea, precum și implementarea proceselor, continuarea firească presupune atragerea unui public cât mai numeros, atât din punct de vedere al audienței, cât și când vine vorba despre procesul de formare a generațiilor următoare.

"Euronews România lucrează cu ambiție, dedicație și pasiune pentru publicul său. Parte dintr-un brand internațional la nivelul întregii Europe, hub-ul nostru media, găzduit într-un spațiu academic, dezvoltă zilnic produse jurnalistice și educaționale. A le consolida în mediul de business competitiv înseamnă progres, atât pentru piața din România, cât și pentru cea europeană", spune Andra Diaconescu, redactor-șef Euronews România.

"Euronews România își va continua activitatea și va dezvolta componenta esențială de educație. Parte din această strategie este laboratorul media prin care își propune să ofere acces celor peste 40.000 de studenți ai Universității la tehnologii inovatoare, fiind și singurul laborator care funcționează în timp real la această anvergură.", spune Gabriel Petrea, Directorul General Adjunct al Politehnicii București.

Euronews a lansat cinci proiecte de afiliere de marcă în Europa, printre care și Euronews România - stație deschisă cu ajutorul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București, care deține licența de funcționare.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE