Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Descarcă noua aplicație Euronews România și află tot ce trebuie să știi despre evenimentele momentului

Oamenii informați corect iau cele mai bune decizii. Fii unul dintre ei: descarcă aplicația Euronews Romania, urmărește-ne LIVE, află tot ce trebuie să știi despre subiectele momentului și contextul acestora!

De ce să descarci aplicația Euronews România

#1 - Ai parte de știri, reportaje, articole speciale, update-uri permanente

#2 - LIVE video permanent al emisiei Euronews Romania, la calitate ridicată (1080p60)

#3 - Video: Știri, Politică, Politică Externă, Economie, Tehnologie, Sport, Programe, Producții Speciale

#4 - Mod transfer de date redus și mod offline

Aplicația Euronews România îți oferă:

  • Știri, articole, articole cu video, producții speciale
  • Live 24/7: emisia HD Euronews Romania
  • Ultimele: timeline updatat permanent, cu cele mai importante știri
  • Programe : No Comment, @UPB, EuroEducația, Hype, Despre Una, Despre Alta
  • Specificații must-have:

Dark Mode

Mod offline

Mod transfer de date redus

Misiunea All Views

La Euronews România, misiunea noastră este de a oferi jurnalism nefiltrat, imparțial, bazat pe fapte. Credem că toate punctele de vedere contează și ne împotrivim în mod activ tendinței de a atrage public prin opinii, părtinire, scandaluri sau senzaționalism. Avem drept scop declarat să rămânem fideli faptelor, dăm glas multor opinii și căutăm să oferim publicului nostru resursele de care are nevoie pentru a lua cele mai bune decizii. Jurnaliștii noștri cultivă claritate, empatie și integritate.

Despre Euronews România

Euronews România este primul afiliat de marcă lansat de Euronews în Uniunea Europeană, pe 25 mai 2022. În total, sunt cinci astfel de proiecte sub umbrela stației-mamă, în România, Bulgaria, Albania, Serbia și Georgia. Pe 6 ianuarie 2020, Euronews a anunţat semnarea parteneriatului cu Universitatea Politehnica din București (UPB)pentru apariția unui nou canal de știri, în România, în limba română, sub brandul care se bucură de recunoaștere globală.

Euronews România își setează agenda în jurul identităţii europene a ţării noastre. Staţia noastră de știri din România aduce în prim-plan la nivel naţional puternicele valori europene ale staţiei-mamă, Euronews.

Euronews România funcţionează pe principiul All Views, enunţat, susţinut și implementat la cele mai înalte standarde jurnalistice.

Euronews este unul dintre principalele canale TV de știri europene, distribuit în 160 de ţări și 440 de milioane de locuinţe din întreaga lume, cu un reach lunar de peste 145 de milioane de oameni, prin platformele TV și digitale, potrivit Global Web Index.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE