Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Euronews România este și pe WhatsApp. Abonați-vă la canalul nostru pentru a primi rapid cele mai importante știri

Euronews România este și pe WhatsApp. Abonați-vă la canalul nostru și puteți afla informațiile momentului și urmări update-uri ale știrilor zilei.

Canalul de WhatsApp al Euronews România poate fi accesat cu un singur click, aici.

Foarte important:

  • identitatea/numărul de telefon NU vă sunt dezvăluite.
  • nu puteți comenta la mesajele pe care le primiți. Puteți, în schimb, reacționa cu emoticoane.
  • setarea default este cu notificările oprite. Apăsați pe simbolul cu clopoțelul tăiat, pentru a debloca această opțiune și a primi mesaje în clipa în care editorii noștri trimit știri.

Despre Euronews România

Euronews România este primul afiliat de marcă lansat de Euronews în Uniunea Europeană, pe 25 mai 2022. În total, sunt cinci astfel de proiecte sub umbrela stației-mamă, în România, Bulgaria, Albania, Serbia și Georgia.

Euronews România își setează agenda în jurul identităţii europene a ţării noastre. Staţia noastră de știri din România aduce în prim-plan la nivel naţional puternicele valori europene ale staţiei-mamă, Euronews.

Euronews România introduce o nouă perspectivă asupra problemelor curente, folosind expertiza jurnaliștilor care lucrează la acest proiect în ţara noastră, dar și cu sprijinul staţiei-mamă, cu o redacție multiculturală și multilingvistică și corespondenți în toată lumea.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE