Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Klaus Iohannis, invitat la recepția oferită de președintele american Joe Biden

Președintele Klaus Iohannis a fost invitat, alături de soția sa, Carmen, la recepția oferită de omologul său american Joe Biden, la New York.

Liderul de la Casa Albă a fost însoțit de soția sa, Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite. Reuniunea a avut loc joi seara, la ora 19 (ora locală, ora 02:00 – ora României), la Muzeul American de Istorie Naturală din New York, potrivit agendei publicate de Administrația Prezidențială.

Fotografia în care apar cele două cupluri prezidențiale a fost publicată pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis.

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepției oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite”, este explicația ce însoțește imaginea publicată de președintele României.

Totodată, președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit și cu membrii comunităţii româneşti de pe Coasta de Vest a SUA, cărora le-a transmis că românii și Guvernul nu stau degeaba și se implică pentru ca economia României să crească.

”România este într-o situaţie, pe de o parte, extrem de complicată din motive legate de războiul dus de Rusia împotriva Ucrainei,  pe de altă parte, cred că este bine să se ştie că românii şi Guvernul României nu stau degeaba, se implică , muncesc şi, în mod, pentru mulţi surprinzător, pentru mine, natural, România merge bine şi economia românească creşte. Este o veste foarte, foarte pozitivă”, a afirmat Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis urmează să se întâlnească vineri cu antreprenorii români din Silicon Valley.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE