Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jerry Springer a murit. Respectatul prezentator de televiziune din SUA s-a stins la 79 de ani

Prezentatorul american de televiziune Jerry Springer a murit la vârsta de 79 de ani. Celebru pentru emisiunile sale controversate, marcate uneori de înjurături și altercații fizice, Springer s-a stins din viață, joi, în locuința sa din Chicago, relatează The Guardian.

Informația despre decesul lui Jerry Springer a fost confirmată de agentul prezentatorului TV pentru agenția PA, notează Agerpres.

Jerry Springer a murit la Chicago "după o scurtă suferinţă", a precizat o sursă din familia jurnalistului de televiziune, citată de site-ul TMZ.com.

”Abilitatea lui Jerry de a se apropia de oameni a definit succesul său în tot ce a încercat să facă în politică, televiziune sau în glumele pe care le făcea cu oamenii care-l opreau pe stradă pentru a face o poză sau a sta de vorbă cu el.

Pierderea sa este de neînlocuit și doare imens, dar în urma lui vor rămâne amintirea intelectului, a sufletului și umorului său”, se arată într-un comunicat transmis de familia lui Jerry Springer, potrivit The Guardian.

Jerry Springer a devenit cunoscut în calitate de prezentator al emisiunii de televiziune ”The Jerry Springer Show”, un talk-show care a fost difuzat din 1991 până în 2018 în Statele Unite. De altfel, emisiunea sa a devenit sursa de inspiraţie pentru "The Jeremy Kyle Show", un program TV difuzat în Regatul Unit de postul ITV în perioada 2005-2019, potrivit Agerpres.

De-a lungul carierei în televiziune, Jerry Springer a fost și reporter în domeniul politic și comentator. Înainte de a lucra în presă, Springer s-a remarcat şi în domeniul politicii, fiind primar al oraşului Cincinnati şi consilier de campanie al lui Robert F. Kennedy. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE