Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cum a ajuns un tânăr de 33 de ani cel mai popular influencer de parfumuri. Povestea lui Jeremy Fragrance

În timp ce mulți influenceri călătoresc prin lume, oferind sfaturi despre modă și stil de viață, conținutul lui Jeremy se concentrează pe lumea parfumurilor și pe puterea mirosului.

Îmbrăcând costumul său caracteristic, complet alb (deși de multe ori apare pe jumătate dezbrăcat), Jeremy Fragrance, în vârstă de 33 de ani, oferă ponturi pentru cei dornici să afle mai multe despre parfumuri.

Deși poate părea o zonă de nișă, Jeremy a adunat aproape 2 milioane de abonați pe YouTube și aproape 6 milioane de urmăritori pe TikTok, probabil datorită etosului său pozitiv, încrederii de neegalat și personalității sale excentrice.

Jeremy, născut Daniel Sredzinski, a început să își construiască prezența online pe YouTube.

Și-a postat primul clip în 2014, comparând două parfumuri cunoscute, iar acesta a început rapid să capteze atenția.

"Ideea de a crea conținut despre parfumuri a venit mai mult sau mai puțin din întâmplare. Videoclipurile mele au devenit virale și apoi am crescut odată cu ele. Mi-a luat doi ani ca să spun: "Ok, sunt tipul cu parfumurile, sunt numărul unu", a declarat Jeremy.

De asemenea, Jeremy recunoaște că nu a avut niciodată o pasiune pentru parfumuri, ci a fost mai degrabă un vehicul spre succes.

"Nu am avut o mare pasiune pentru parfumuri, pentru mine a fost doar o cale către faimă. Arnold Schwarzenegger a spus că poate fi și altceva decât culturist. Talentul te găsește", a mai spus Jeremy.

Clipurile sale au început să facă milioane de vizualizări și, în câțiva ani, a devenit cel mai urmărit creator de conținut despre parfumuri de pe platformă.

În ultimii ani, Jeremy are un mare succes și pe TikTok - sau, mai exact, în rubrica de nișă a aplicației cunoscută sub numele de "PerfumeTok".

Cele mai bune sfaturi ale lui Jeremy Fragrance pentru a mirosi bine

Jeremy recomandă ca fiecare persoană să aibă trei parfumuri diferite, pentru a se potrivi cu fiecare ocazie și cu fiecare perioadă a anului.  

"Ideal este să ai trei parfumuri. Un parfum proaspăt - de purtat în timpul zilei, la sala de sport, pe plajă; un parfum dulce - de purtat la o întâlnire, toamna și iarna; și apoi ceva care este foarte puternic, care atrage atenția."

Într-un clip recent de pe contul său TikTok, Jeremy a explicat, de asemenea, arta aplicării unui parfum. El recomandă să se folosească cinci pulverizări: câte o pulverizare în spatele fiecărei urechi, o pulverizare în partea din față a gâtului, una direct pe haine și o ultimă pulverizare pe ceafă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE