Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Irina Begu se retrage din echipa României de Billie Jean King Cup

Tenismena Irina Begu a anunțat duminică că spune adio echipei României de Billie Jean King Cup. Ea nu va mai răspunde la convocările căpitanului Horia Tecău, dar spune că își va susține colegele din afara terenului.

„Cred că este momentul potrivit să mă retrag. Am amintiri atât de frumoase și cu siguranță, momentele pe care le-am trăit acolo, nu o să le mai trăiesc curând. Așa că da, este o retragere, dar voi fi alături de echipă și o voi susține în continuare și din afara terenului,” a declarat Irina Begu.

Irina Begu ocupă în prezent locul 44 mondial și are în palmare 4 titluri WTA. Este a treia cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. A fost racheta numărul 1 la meciul pierdut în fața Poloniei, în absența Simonei Halep și a Soranei Cîrstea, care s-a retras din echipa de Billie Jean King Cup de 4 ani. Echipa României va întâlni Ungaria în luna noiembrie în play-off-ul competiției pe națiuni.

Turneu de tenis organizat în București

Jucătoarea Irina Begu organizează un turneu de tenis profesionist la București, cu premii în valoare de 15.000 de dolari. Înaintea competiției, tenismena a schimbat câteva mingi în compania copiiilor.

 a aceste turnee este o tradiție, ca în prima zi să se organizeze „The Kids Day”, ziua copiilor. Irina a invitat pe mai multe terenuri din Herăstrău copii pasionați de tenis, care au ocazia să practice acest sport și să schimbe mingi cu jucătoarea.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE