Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Conference League 2022-2023 | CFR Cluj, favorită în returul cu Inter d'Escaldes

CFR Cluj joacă astăzi în Andorra cu Inter d'Escaldes, pentru calificarea în turul trei al Conference League. La Cluj, campioana României a câștigat prima manșă cu 3-0.

Clujenii vor juca la 1.000 de metri altitudine, după o călătorie de aproximativ 8 ore. Arena gazdelor, Estadi Comunal, are o capacitate de 1.300 de locuri.

CFR, favorită la casele de pariuri

La casele de pariuri, CFR este favorită clară, astfel încât cine pariază pe victoria lui Escalades poate câștiga de 12 ori suma investită.

Partida începe la ora 18.00 și nu va fi televizată, întrucât nicio stație tv din Andorra nu transmite acest meci. Dacă CFR Cluj reușește să intre în turul al treilea, o va întâlni pe Shakhtyor Soligorsk, din Belarus.

Prima manșă a acestei confruntări se va disputa pe 4 august, în Belarus. Joi, vor reintra în competiție și celelalte trei echipe românești din Conference League. FCSB joacă acasă cu Saburtalo, din Georgia. Universitatea Craiova întâlnește de asemenea pe teren propriu, echipa albaneză Vllaznia, iar Sepsi Sfântu Ghorghe  va juca în capitala Sloveniei, cu Olimpija Ljubljana.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE