Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Incident într-un zbor cu balonul în Mexic. Doi oameni au murit după ce sărit din el

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Două persoane au murit și o fată a fost rănită după ce balonul cu aer cald în care se aflau a luat foc în apropiere de Mexico City, au anunțat sâmbătă autoritățile. Oficialii au declarat că fata a suferit arsuri și o fractură la braț.

Potrivit unei înregistrări video a incidentului postate pe rețelele de socializare, ocupanții balonului par să fi sărit din el. Persoanele decedate au fost enumerate ca fiind un bărbat, în vârstă de 50 de ani, și o femeie, în vârstă de 38 de ani.

Accidentul a avut loc în apropierea sitului de ruine prehispanice Teotihuacan, la nord de Ciudad de Mexico. Zona este un loc popular pentru plimbări cu balonul. Cauza accidentului era în curs de investigare.

Teotihuacan, cunoscut mai ales pentru templele gemene ale Soarelui și Lunii, a fost cândva un oraș mare, care adăpostea peste 100.000 de locuitori și se întindea pe o suprafață de aproximativ 20 de kilometri pătrați.

Distribuie

Taguri