Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Handbal: Kim Rasmussen, noul antrenor al Rapid București. Danezul a luat Liga Campionilor cu rivala CSM București

Danezul Kim Rasmussen este noul antrenor al echipeu de handbal feminin Rapid București, după ce spaniolul Carlos Viver a părăsit formația. Anunțul numirii lui Rasmussen a fost făcut de clubul din Giulești.

”Kim Rasmussen este noul antrenor principal al echipei Rapid București. Cu o experiență de peste 30 de ani, tehnicianul danez are în palmaresul său unul dintre cele mai râvnite trofee, cel al Ligii Campionilor, câștigat în 2016. A fost selecționer al Poloniei, Ungariei, Muntenegrului și al Coreei de Sud.Cu reprezentativa Poloniei a jucat 2 semifinale la Campionatele Mondiale din 2013 și 2015, ambele încheiate pe locul 4. A reușit să califice naționala Muntenegrului la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.În 2022 a câștigat Cupa Asiei cu selecționata Coreei de Sud.”, anunță Rapid București, pe pagina de Facebook.

Numirea lui Kim Rasmussen pe banca Rapidului vine cu mai puțin de două săptămâni de meciul tur din optimile Ligii Campionilor, pe care echipa din Giulești îl va juca împotriva Krim Ljubljana.

Kim Rasmussen a luat Liga Campionilor cu rivala CSM București

Prin numirea lui Kim Rasmussen la cârma echipei, Rapid dă o lovitură rivalei CSM București. Antrenorul danez a antrenat echipa Primăriei Capitalei între 2015 și 2016.

În anul 2016, a câștigat Liga Campionilor cu CSM București, la prima participare a echipei în această competiție. La scurt timp după cucerirea trofelului, Kim Ramussen a fost îndepărtat de la cârma echipei, plecarea tehnicianului fiind, însă, decisă înaintea finalei câștigate de bucureștence

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE