Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cristina Neagu a jucat ultimul Campionat European din carieră: „Nu s-a încheiat așa cum mi-aș fi dorit, dar am dat totul pe teren”

Cristina Neagu a jucat, miercuri seară, ultimul meci în cadrul unui Campionat European, împotriva Germaniei.

Sportiva și-a anunțat retragerea de la națională după Jocurile Olimpice din 2024 și nu va mai participa la vreun turneul european final.

Handbalista a avut un parcurs spectaculos pe parcursul meciurilor desfășurate la EHF EURO 2022. Neagu a reușit să spargă barierele și să marcheze nu mai puțin de 303 de goluri la turneul european, bornă care a clasat-o pe primul loc în topul celor mai buni marcatori din toate timpurile la un Campionat European, feminin și masculin.

Sportiva a anunțat pe contul personal de Facebook că a fost ultima sa participare alături de naționala României la un Campionat European de handbal feminin.

„Ultimul Campionat European pentru mine. Nu s-a încheiat așa cum mi-aș fi dorit, dar am dat totul pe teren, așa cum fac de fiecare dată. Mulțumesc tuturor celor care sunteți mereu alături de mine, în zilele bune, dar mai ales în cele mai puțin bune”, a fost mesajul transmis de Cristina Neagu, pe contul de Facebook.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE