Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Handbal: Rapid se desparte de Carlos Viver. L-ar putea înlocui antrenorul care a luat Liga Campionilor cu rivala CSM București

Echipa de handbal feminin Rapid București a anunțat despărțirea de tehnicianul spaniol Carlos Viver, alături de care a câștigat primul titlu de campioană, după 19 ani. Cu ibericul la cârma echipei, echipa din Giulești a ajuns în optimile Ligii Campionilor, unde va juca împotriva echipei Krim Lujbljana pentru calificarea în sferturi.

Anunțul despărțirii de Carlos Viver a fost făcut de echipă pe contul de Facebook. „Clubul CS Rapid și Carlos Viver au decis de comun acord încetarea colaborării; rămânem însă recunoscători unii altora pentru drumul parcurs împreună!”, se arată în postarea în care echipa amintește performanțele realizate de tehnicianul spaniol la echipă, începând cu noiembrie 2020, când a preluat gruparea din Giulești.

Vine antrenorul care a luat Liga Campionilor cu CSM București?

Rapid nu a anunțat cine va veni în locul lui Carlos Viver, însă surse citate de Eurosport îl dau ca sigur pe danezul Kim Rasmussen, antrenorul care a câștigat Liga Campionilor cu CSM București, la prima participare a echipei Primăriei Capitalei în această competiție.

Venirea lui Rasmussen, dacă se va concretiza, ar fi o lovitură de imagine uriașă pe care Rapid București o dă marii sale rivale, ținând cont de faptul că antrenorul danez a fost dat afară de la CSM București, în ciuda performanței din Liga Campionilor (plecarea tehnicianului fiind, însă, decisă înaintea finalei câștigate de bucureștence în fața echipei Gyor).

Kim Rasmussen a pregătit CSM București între 2015 și 2016. În 2021, s-a întors în România pentru a prelua Gloria Bistrița, însă a plecat după numai nouă etape.

Danezul a mai pregătit echipa națională a Poloniei și pe cea din Coreea de Sud.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE