Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Halba de bere din care a băut Ed Sheeran la festivalul Oktoberfest din Frankfurt, vândută cu aproape 2.000 de euro

Halba de bere din care artistul britanic Ed Sheeran a băut la festivalul Oktoberfest din Frankfurt a fost vândută pe eBay pentru suma de 1.960 de euro. Anunțul a fost făcut vineri de unul dintre organizatorii Oktoberfest, Kai Mann.

Marele Consiliu al Asociaţiilor Carnavalului din Frankfurt a fost cel mai mare ofertant pentru halbă, cunoscută sub numele de „stein”. Cei aproape 2.000 de euro vor fi oferiți pentru a finanța construirea unei noi școli în Republica Dominicană, notează agenția DPA, citată de Agerpres.

"Vom lua ADN-ul din resturile de bere din stein şi-l vom clona, şi apoi Ed Sheeran ni se va putea alătura în fiecare an la Oktoberfest", a spus în glumă purtătorul de cuvânt al Marelui Consiliu, Uwe Forstmann.

Ed Sheeran a participat la festivalul Oktoberfest , alături de apropiații săi, după un concert recent. De altfel, artistul britanic a avut și o apariție neașteptată pe scenă, purtând Lederhosen şi ţinând în mână stein-ul. Ed Sheeran (31 de ani) a interpretat hitul său "Perfect" şi clasicul "Everybody" al celor de la Backstreet Boys.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE