Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

George Simion îl critică pe Ciolacu pe tema cerealelor din Ucraina: „Slugile noastre de la Bucureşti au ales să stea iarăşi în genunchi”

George Simion l-a criticat, sâmbătă, pe Marcel Ciolacu, pe motiv că „nu şi-a pus în vreun fel problema agricultorilor români” şi nu a interzis importul de cereale din Ucraina, aşa cum au procedat Slovacia, Ungaria şi Polonia, transmite Agerpres. 

„Slovacia este normală la cap, Ungaria este normală la cap, Polonia este normală la cap şi au interzis unilateral importul de cereale din Ucraina. Cinste lor! Slugile noastre de la Bucureşti au ales să stea iarăşi în genunchi şi să asculte idiocraţia de la Bruxelles şi să execute, nepunându-şi în vreun fel problema agricultorilor români (...)”.

„Anul trecut a fost teribil pentru noi, anul ăsta a anunţat premierul României că dublează cotele de cereale care tranzitează România. Dar nu e problema doar că tranzitează, problema e că şi rămân aici cereale şi produse agricole din Ucraina, care nu aparţine UE şi care dă orice echilibru, şi aşa fragil, peste cap”, a mai spus președintele AUR, la Constanţa, în cadrul evenimentului de prezentare a candidaţilor AUR pentru alegerile europarlamentare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE