Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Furtuna a făcut ravagii în vestul țării. Mai multe acoperișuri au fost smulse de vijelie la Oradea

S-au dezlănțuit norii în Oradea și Cluj-Napoca, în timp ce canicula cuprindea restul țării. O furtună puternică a doborât copaci și a paralizat traficul în ambele orașe. În Oradea, acoperișul unei clădiri a fost smuls de rafale.

Două mesaje RO-Alert i-au atenționat pe orădeni să se adăpostească din calea furtunii cu vânt puternic, grindină și descărcări electrice.

Rafalele au bătut cu până la 100 de km/h, au distrus acoperișuri și au trântit copaci pe străzi. Furtuna a făcut ravagii și în Cluj-Napoca.

Un brad imens a căzut pe o stradă din centrul orașului, iar în alte zone copacii rupți de vânt au avariat mașinile parcate.

ANM a emis un cod roșu de ploi torențiale, grindină și vijelii puternice în mai multe județe din nordul și vestul României, printre care Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara și Satu Mare.

Anunțul făcut de ISU Bihor

”Pompierii militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea, Detaşamentului Salonta, Detaşamentului Marghita şi Staţiei Aleşd intervin cu autospecialele, echipamentele şi accesoriile din dotare pentru înlăturarea efectelor furtunilor manifestate în judeţ.

Pompierii Detaşamentului Salonta au degajat zeci de copaci care blocau traficul pe DN 79, între localităţile Mădăras şi Salonta, urmând să intervină pentru înlăturarea copacilor căzuţi pe mai multe străzi din Salonta”, a transmis, marţi, ISU Bihor.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE