Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Frații Tate, aduși la DIICOT pentru audieri și percheziții informatice. Andrew Tate: „Autoritățile vor să-mi fure banii”

Frații Tate și una dintre femeile inculpate au fost aduși, miercuri, la sediul DIICOT pentru audieri și percheziții informatice în dosarul în care sunt cercetați pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Întrebat dacă odată cu arestare sa i s-a sfârșit cariera, Andrew Tate a afirmat că nu a greșit „cu nimic” și că este „nevinovat”.

„Absolut deloc. Acest dosar este gol. Bineînțeles că sunt nevinovat. Nu am greșit cu nimic. Nu există justiție în România”, a spus fostul kickboxer Andrew Tate, înainte de a fi audiat de procurori.

Tristan Tate, înainte de audieri la DIICOT: „Nu există probe împotriva mea”

„Nu există probe împotriva mea. Autoritățile vor să-mi fure banii, de aceea sunt la închisoare”, a afirmat Tristan Tate, fratele său.

Pe 20 ianuarie, Tribunalul București a prelungit cu încă 30 de zile mandatele de arestare preventivă emise anterior pe numele fraţilor Andrew şi Tristan Tate, cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul a două complice - o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate.

Cei patru se află în arest din data de 30 decembrie 2022.

Fraţii Tate (cu cetăţenie britanică) şi două tinere complice (o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate) sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE