Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Fostul component al Generației de Aur, Ionel Ganea, dus la Poliție pentru că a refuzat să oprească la semnalul agentului

Ionel Ganea (50 de ani) are din nou probleme cu legea. În timp ce voia să ajungă la meciul amical România - Irlanda de Nord, fostul component al Generației de Aur a refuzat să oprească la semnalul Poliției. Astfel, agenții au fost nevoiți să-i blocheze mașina, să-l scoată cu forța pe fostul atacant și să-l ducă la Poliție.

Ionel Ganea a refuzat să oprească la semnalul Poliției

Brigada Rutieră a Poliției București: "În urma discuțiilor apărute în spațiul public și a imaginilor în care se observă un bărbat aflat într-o autospecială de poliție, pentru clarificarea situației de fapt, facem următoarele precizări:

La data de 22 martie a.c., în jurul orei 21:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în proximitatea stadionului Național Arena pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță rutieră precum și fluidizarea traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Conducătorul autovehicului nu a respectat semnalele polițistului rutier continuându-și deplasarea.

În acest context, inițial, polițiștii i-au solicitat prin intermediul stației de amplificare să oprească, iar ulterior, pentru că nu s-a conformat, au procedat la blocarea autovehicului, extragerea conducătorului și conducerea acestuia la sediul Brigăzii Rutiere, pentru stabilirea situației de fapt. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatura din dotare, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare 2650 de lei, pentru nerespectarea semnalelor și indicațiilor polițistului rutier, precum și pentru lipsa documentelor prevăzute de legislația rutieră în vigoare, fiind dispusă totodată și măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile."

Ganea se afla în mașină alături de familia sa.

"Oi fi eu nebun, dar aseară nu a fost cazul (n.r. ca autoritățile să procedeze astfel), ținând cont că în mașină eram cu soția și copilul", a spus Ganea, potrivit Digisport.

După ce a fost dus la sediul Poliției și sancționat, Ionel Ganea a ajuns la stadion și a prins repriza a doua.

Ganea este recunoscut pentru temperamentul său mai aprig. De altfel, el a avut probloeme cu legea de mai multe ori. La un moment dat, Primăria Craiova a deschis un proces pentru excutare silită asupra fostuluii atacant.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE