Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO | Monopostul Red Bull al lui Sebastian Vettel a făcut spectacol în București

Pit-stop la București pentru unul dintre cele mai performante monoposturi din Formula 1. Mașina la bordul căreia Sebastian Vettel a cucerit titlul mondial, în 2011, a încins asfaltul din fața Parlamentului.

Spectatorii au avut parte de momente spectaculoase, într-o zi dedicată sporturilor cu motor

50.000 de oameni s-au adunat în Piata Constitutiei si pe Bulevardul Libertății, iar spectacolul a fost pe măsură. Pe lângă monopostul cu 750 de Cai Putere, în cadrul evenimentului au mai realizat cascadorii "Drift Brothers" și motociclistul Arunas Gibieza.

Piloții s-au simțit excelent la București, unde oamenii i-au aclamat pe tot parcursul evenimentului. Frații Elias și Joe, cunoscuți drept "Drift Brothers", au promis că se vor întoarce în România: „Abia aștept să mă întorc la București, să vizitez orașul și să interacționez cu oamenii. Sunt foarte, foarte impresionat până acum.Cea mai frumoasă parte din meseria noastră este că putem pune zâmbete pe fețele oamenilor."

Tot mai mulți români urmăresc Formula 1, iar show-ul de la București i-a impresionat pe spectatori

Monopostul prezent la București a adunat 12 victorii și 18 plecări din pole-position în campionatul mondial din Formula 1.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE