Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

FLYONE Airlines se extinde în România din 2024. Pe ce aeroporturi va opera compania aeriană și în ce destinații va ajunge

O nouă companie aeriană va opera din anul 2024 zboruri de pe aeroporturi din România spre destinații din zona mediteraneană.

FLYONE Airlines își va face simțită prezența vara viitoare și va opera zboruri comerciale regulate și neregulate în parteneriat cu Memento Group și Christian Tour, potrivit Boarding Pass.

Se vor opera zboruri din București, Timișoara, Cluj Napoca, Suceava, Arad și Craiova spre opt destinații de vacanță din Spania, Grecia, Turcia, Cipru și Egipt.

Cine este FLYONE Airlines 

FLYONE Airlines face parte din grupul FLYONE cu sediul în Republica Moldova, Chișinău, fondat în 2015. În 2021, și-a început activitatea FLYONE Armenia cu operarea zborurilor din Armenia, Erevan.

În decembrie 2022, FLYONE Airlines a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența - emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. 

În prezent, flota companiei aeriene FLYONE Airlines este formată din trei aeronave: un Airbus A320 și două Airbus-uri A321. În scurt timp, familia FLYONE Airlines va fi completată cu încă un avion A320.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE