Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Filmele anului 2024. Lista producțiilor de la Hollywood pe care nu trebuie să le ratezi

Anul cinematografic 2024 se anunță bogat pentru iubitorii de filme. De la filme de acțiune, SF, până la comedii romantice, Hollywood va aduce anul viitor producții pe toate gusturilor cinefililor.

Iată care sunt cele mai bune filme pe care le așteptăm deja cu nerăbdare în 2024.

1. Mean Girls, 17 ianuarie

Nu, ochii tăi nu te înșală, Plastics revin oficial pe ecranele noastre. La 20 de ani de la lansarea filmului original, pelicula are parte de o renaștere sub forma unei adaptări a musicalului Mean Girls de pe Broadway, bazat pe filmul original.

Tina Fey și Tim Meadows își vor relua rolurile Miss Norbury și Directorul Duvall. Iar capete de afiș sunt Angourie Rice în rolul lui Cady Heron și Reneé Rapp în rolul Reginei George.

2. All of Us Strangers, 26 ianuarie

Cu Andrew Scott și Paul Mescal în rolurile principale, All of Us Strangers, spune povestea lui Adam (Scott) care are o întâlnire întâmplătoare cu vecinul său Harry (Mescal), care îi strică ritmul vieții de zi cu zi.

Cei doi încep o relație, în timp ce Adam se trezește, de asemenea, obsedat de amintiri din trecut și se întoarce în casa copilăriei sale, unde își găsește părinții, care par să trăiască, la fel ca în ziua în care au murit, cu 30 de ani înainte. Avem sentimentul că vom avea nevoie de șervețele pentru acest film.

3. The Color Purple, 26 ianuarie

Bazat pe romanul omonim, aclamat de critici, scris de Alice Walker, The Color Purple îi are în distribuție pe Fantasia Taylor, Taraji P. Henson, Danielle Brooks și Halle Bailey.

În film, ele spun povestea de zeci de ani a luptei unei femei, Celie, pentru supraviețuire și independență.

4. Argylle, 2 Februarie

Aveți nevoie de un nou film de spionaj? Argylle este pentru tine. Elly Conway (Bryce Dallas Howard) este o scriitoare introvertită de romane de spionaj a cărei lume este dată peste cap atunci când evenimentele din unul dintre romanele sale prind practic viață, fiind atrasă în activitățile unui sinistru sindicat clandestin.

5. It Ends With Us, 9 Februarie

Fani ai lui Colleen Hoover, timpul vostru a sosit. În februarie, mult-așteptata adaptare a romanului It Ends With Us ajunge în cinematografe.

Filmul spune povestea lui Lily, care se află într-un triunghi amoros complicat cu doi bărbați foarte diferiți, Ryle și Atlas, iar filmul explorează ciclul generațional de abuzuri în care s-a aflat Lily.

6. Dune: Partea a doua, 1 martie

După incredibilul prim episod, Dune: Partea a doua ajunge în cinematografe la începutul lunii martie și îl surprinde pe Timothée Chalamet revenind în rolul lui Paul Atreides. El își continuă călătoria alături de Chani (Zendaya) și de Fremen, în timp ce caută să se răzbune pe cei care i-au distrus familia și să prevină un viitor teribil, pe care numai el îl poate prezice. Și dacă asta nu era suficient de interesant, Austin Butler și Florence Pugh s-au alăturat, de asemenea, distribuției.

7. Mickey 17, 29 martie

Bazat pe romanul Mickey7 de Edward Ashton din 2022, Mickey 17 este un film SF în care joacă Robert Pattinson și care va fi regizat de Bong Joon-Ho.

Filmul se concentrează pe o persoană care se sacrifică și care face parte dintr-o expediție umană pentru a coloniza lumea de gheață Niflheim. După ce fiecare iterație a corpului uman moare, o alta se regenerează și își păstrează majoritatea amintirilor în stare intactă.

8. Rebel Moon Part Two: The Scargiver, 19 aprile

Rebel Moon Part One: A Child of Fire nici măcar nu a ieșit pe piață, dar deja suntem entuziasmați pentru a doua parte a filmului, care va fi difuzată pe Netflix în aprilie anul viitor.

Create de Zack Synder, filmele spun povestea unei așezări pașnice de la marginea galaxiei care se vede amenințată de armatele unei forțe tiranice. Neavând alte opțiuni, ei trimit o tânără femeie să caute războinici de pe planetele vecine pentru a-i ajuta să se opună acestei forțe teribile.

9. Challengers, 26 aprile

După ce inițial a fost programată pentru lansare în septembrie 2023, în aprilie anul viitor vom putea vedea în sfârșit Challengers.

Filmul o are ca protagonistă pe Zendaya în rolul lui Tashi, o campioană la tenis care ajunge să îl antreneze pe soțul ei (Mike Faist) într-o competiție de Grand Slam împotriva fostului ei iubit (Josh O'Connor). Urmează tensiune, dramă și ținute de tenis drăguțe.

10. The Fall Guy, 3 mai

Emily Blunt și Ryan Gosling fac echipă pentru un film de comedie și acțiune? Da, vă rog. Gosling joacă rolul unui cascador "trecut de prima tinerețe", Colt, care se trezește lucrând pe platoul de filmare al unui film regizat de fosta lui Jody (Blunt).

Dar când protagonista filmului dispare, Colt se oferă voluntar să plece în misiunea de salvare și să o aducă înapoi pe vedeta de top.

11. Furiosa: A Mad Max Saga, 23 mai

Fanii Mad Max au vești minunate pentru voi: o continuare a filmului din 2015 va apărea în luna mai a anului viitor. Cu Anya Taylor-Joy în rolul lui Furiosa, care este răpită din Locul verde al multor mame și ajunge în mâinile hoardei de motocicliști condusă de Warlord Dementus (Chris Hemsworth).

În timp ce războiul continuă, Furiosa își îndeplinește misiunea de a supraviețui și de a se întoarce acasă.

12. Kraven The Hunter, 30 August

Kraven The Hunter este un film care explorează și explică povestea unuia dintre cei mai emblematici răufăcători de la Marvels. Cu mult înainte de răzbunarea sa împotriva lui Spider-Man, cum a apărut Kraven the Hunter? Cu Aaron Taylor-Johnson, Ariana DeBose și Russell Crowe în rolurile principale, acesta nu trebuie ratat.

13. Beetlejuice 2, 6 septembrie

A durat mult timp, dar în septembrie, Beetlejuice 2 va fi în sfârșit lansat. Deocamdată nu se știu prea multe despre film, dar ceea ce știm este că Michael Keaton, Winona Ryder și Catherine O'Hara își vor relua rolurile, iar Jenna Ortega se va alătura distribuției.

14. Joker: Folie à Deux, 3 October

Servind ca o continuare a filmului The Joker din 2019, Joker: Folie à Deux îl va vedea pe Joaquin Phoenix revenind în rolul lui Joker.

Lady Gaga joacă, de asemenea, în rolul lui Harley Quinn, iar filmul se concentrează pe modul în care Harley Quinn a fost adusă inițial ca psihiatru pentru a-l trata pe Joker, dar în schimb formează cu acesta o relație profund nesănătoasă.

15. Paddington in Peru, 8 noiembrie

Au trecut șase ani de când a fost lansat ultimul film Paddington, așa că trebuie să mai vedem unul în curând și, din fericire, la sfârșitul lunii noiembrie 2024, Paddington în Peru va ajunge pe ecranele noastre.

În film, Paddington și familia sa adoptivă The Browns decid să o viziteze pe mătușa sa Lucy în Peru, dar circumstanțele îi conduc la aventuri neplăcute în pădurea amazoniană.

16. Wicked Part: One, 28 noiembrie

Bine, suntem foarte încântați de acest lucru. Mult așteptata adaptare a musicalului de teatru se îndreaptă în sfârșit spre noi în noiembrie 2024.

Cu Cynthia Erivo în rolul Elphaba și Ariana Grande în rolul Galinda, filmul va fi împărțit în două părți și va spune povestea clasică despre cum a devenit Elphaba Vrăjitoarea cea rea a Vestului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE