Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Festivalul Internaţional de Film de Comedie "Film 4 Fun" începe vineri, la Cinema Eforie şi ArCuB

Ediția a 15-a a Festivalului Internațional de Film de Comedie "Film 4 Fun" începe vineri, 3 noiembrie și ține până duminică, 5 noiembrie, la Cinemateca Eforie și ArCuB. Acest festival este iniţiat şi condus de cineasta Laura Georgescu Baron. Edițiile anterioare au avut loc la Sinaia.

În gala de deschidere va avea loc un show de stand-up comedy realizat de Alexandru Arnăutu Vraciu, urmat de proiecţia, în premieră românească, a comediei de acţiune "Bodyguardul: Misiune în junglă" , film regizat de Pierre Morel cu John Cena, Alison Brie, Juan Pablo Raba, Alice Eve şi Christian Slater.

Festivalul Internaţional de Film de Comedie "Film 4 Fun"

La acest festival se acordă trofeul Film 4 Fun, iar la această ediție, el va fi acordat, în premieră, unui regizor, Nae Caranfil.

Din filmografia lui Nae Caranfil, publicul Film 4 Fun va putea vedea la Cinemateca Eforie, "Closer to the Moon", o coproducţie România-SUA-Italia-Polonia-Franţa din 2014, avându-i în distribuţie pe Vera Farmiga, Mark Strong, Harry Lloyd, Anton Lesser şi Monica Bîrlădeanu.

Pe lângă acest premiu, la gala de închidere va fi acordat și un premiu de excelenţă al festivalului, pe care îl va primi creatoarea de costume Doina Levinza. Aceasta a colaborat cu Nae Caranfil la trei filme ale acestuia.

La această ediție Film 4 Fun, Sala ArCuB găzduieşte expoziţia de pictură "Penumbre", a artistului şi cineastului Tudor Parhon. Această expoziție Expoziţia va fi vernisată sâmbătă, de la ora 13:00. Tot sâmbătă, de la ora 11,00, la ARCUB, va avea loc masterclassul "Film vs Publicitate", susţinut de regizorul Vali Hotea şi actorul Radu Gabriel.

Biletele pot fi achiziţionate online pe site-ul https://eventbook.ro/hall/cinema-eforie sau fizic, la casa de bilete a cinematografului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE