Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Euronews România pregătește o ediție specială a emisiunii ”All views”, cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei, pe 9 mai

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Euronews România marchează Ziua Europei printr-o serie de reportaje, invitați speciali și emisiuni dedicate prin abordarea temelor esențiale pentru români, în context European.

Astfel, stațiile Euronews din Europa, unde lucrează peste 400 de jurnaliști, dedică spații importante subiectului UE, iar stațiile afiliate din Tirana, Belgrad, București, Sofia și Tbilisi, alături de Lyon, au pregătit programe de știri speciale, în cadrul unei producții concertate de televiziune, abordând câte o perspectivă proprie fiecărei țări.

La ora 19.00, postul Euronews România a pregătit o ediție specială a emisiunii ”Perspective”. Temele urmărite de jurnaliștii din cele șase țări au în prim-plan provocările Uniunii Europene din acest moment și încrederea în această entitate care are ca rol dezvoltarea și progresul comunităților diverse din cadrul ei sau aspirante la aderare.

”Euronews este singura televiziune din România care are conținut pan-european, iar cu ocazia zilei de 9 mai, telespectatorii vor avea acces la informații despre implicațiile pe care le au evenimentele din ultimul an, din punct de vedere politic și economic, dar și o proiecție asupra viitorului. Euronews arată toate punctele de vedere – All views”, a declarat Andra Diaconescu, redactor șef Euronews România.

O privire de ansamblu a ceea ce înseamnă Uniunea Europeană, pentru diferite popoare

În cadrul producției ”All views” vor fi prezentate subiecte de interes din mai multe regiuni, cu perspective diferite: pentru România – Bulgaria va fi atins subiectul crizei Schengen, ce generează euroscepticism, dar și al crizei grânelor cu efecte economice și proteste, din partea agricultorilor.

Intervențiile afiliaților din Georgia vor atinge subiectul viitorului european al țării lor și protestele pro și contra cu care se confruntă. Colegii Euronews România din Albania vor prezenta stadiul aderării la UE și percepția albanezilor despre întreg procesul și implicațiile sale, iar cei din Serbia vor discuta despre finanțările UE de care au beneficiat locuitorii, până acum, și euroscepticismul tot mai accentuat, cu o vizibilă creștere a încrederii, față de Rusia.

Despre Euronews       

Euronews este unul dintre principalele canale TV de știri europene, ce difuzează știri 24/7, disponibile în 17 limbi. Recunoscut pentru conținutul său jurnalistic de valoare, Euronews este distribuit în 160 de țări și 440 de milioane de locuințe din întreaga lume, ajungând la peste 145 de milioane de oameni în fiecare lună, prin platformele TV, cât și pe cele digitale, potrivit Global Web Index.

Din 2018, Euronews a lansat cinci proiecte de afiliere de marcă în Europa, inclusiv Euronews România.

Distribuie

Taguri