Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Elon Musk confirmă că are încă un copil cu Grimes. Ce nume neobișnuit a primit băiețelul

Miliardarul Elon Musk a confimat că are trei copii împreună cu cântăreața canadiană Grimes, fosta lui parteneră. Este vorba despre un băiețel care are un nume la fel de neobișnuit precum al fraților săi. Informația a fost dezvăluită în biografia ”Elon Musk” scrisă de Walter Isaacson. Existența celui de-al treilea copil a fost până acum un secret bine păstrat de patronul rețelei X (fosta Twitter), relatează Euronews.com.

Primul copil al cuplului Musk-Grimes este X Æ A-Xii sau X, un băiețel care s-a născut în 2020. După aproape doi ani, a venit pe lume fiica lor pe care au botezat-o Exa Dark Sideræl Musk sau Y. Într-un interviu acordat publicației Vanity Fair în martie 2022, Grimes a dezvăluit că Exa Dark Sideræl Musk a fost născută de o mamă surogat în decembrie 2021.

Al treilea lor copil este un băiețel care a primit numele Techno Mechanicus, prescurtat Tau. De altfel, Tau este a 19-a literă din alfabetul grecesc, precum și o particulă subatomică instabilă.

Elon Musk nu a făcut publice detalii despre vârsta copilului.

Câți copii are Elon Musk

Miliardarul Elon Musk, care este directorul executiv al Tesla, Space X și Neuralink, este tatăl a 11 copii. Primul dintre ei a murit din cauza sindromului morţii subite la sugari (SIDS), pe când avea doar 10 săptămâni.

În vârstă de 52 de ani, Elon Musk are dintr-o căsnicie anterioră alți cinci copii - gemenii Griffin și Vivian, precum și tripleții Damian, Saxon și Kai.

În septembrie, miliardarul a anunțat că este tatăl gemenilor Strider și Azure, în vârstă de un an și patru luni. Copiii provin din relația cu Shivon Zilis, o tânără din conducerea Neuralink, compania cu care Musk speră să dezvolte un cip ce poate fi implantat în creierul uman.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE