Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Deva: 23 de piloți s-au întrecut la Campionatul Național de Super Rally

Mașinile de curse au făcut spectacol în centrul municipiului Deva. 23 de piloți de top s-au întrecut în a treia etapă a Campionatului Național de Super Rally. Mii de spectatori au fost prezenți pe marginea traseului. A fost o zi specială și pentru cântăreața Celia, care a avut ocazia să-i fie copilot fostului campion la raliu, Mihai Leu.

Celia, cântăreață: „Eu sunt în extaz la modul cel mai tare. Mi-a plăcut extrem de mult. Mi-aș dori să am ocazia asta măcar o dată în viață de acum încolo, cu cât mai mult cu atât mai bine. Am încercat să-i dau din astea ritmate să-l bag în stare pentru că îmi plăcea viteza.”

Mihai Leu, pilot de raliu: „Normal că este o mare plăcere să o am în dreapta mea pe Celia, a trebuit să mă concentrez și la traseu. Eram curios de timp. Dacă avem bine e ok.” 

Mihai Leu a reușit să obțină al doilea loc pe podium. Primul a fost Jerome France, iar pe locul 3 Costel Cășuneanu, care, deși accidentat la o mână, s-a ambiționat să intre în cursă.

Campionatul este la a treia etapă

Jerome France, pilot de raliu: „A fost dificil astăzi, am încercat câteva lucruri noi pe mașină, mergeam în direcția greșită, m-am întors la ceva cunoscut pentru cursă, am câștiga manșa care trebuie, cea mai mare fericire astăzi este această victorie.” 

Costel Căsuneanu, pilot de raliu: „A fost extraordinar. Nu m-am gândit că o să mă descurc atât de bine cu o mână. Dar am reușit. După prima intrare din păcate am luat o bordură, am rupt o jantă, am îndoit ceva, dar am zis hai să mai dăm o șansă.”

Așa s-a încheiat a treia etapă din Campionatul Naţional de Super Rally, singura competiţie automobilistică din România desfăşurată exclusiv pe circuit urban.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE