Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

CSM București s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe Krim și în retur cu același scor

CSM București s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, după 30-24 în returul cu Krim Ljubljana din play-off.

CSM București s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor

Într-o Sală Polivalentă arhiplină, campioana României le-a învins pe slovene cu același scor ca și în meciul tur. Cristina Neagu, cu 7 goluri și Jennifer Gutierrez, cu 6 goluri au fost cele mai bune marcatoare ale bucureștencelor. Campioana României a condus cu 5-3 şi 8-5, iar rezultatul pauzei a fost 14-13.

În primele minute din repriza secundă, CSM s-a desprins la patru goluri diferență, 18-14, dar Krim a egalat la 19 în minutul 41. Apoi CSM a avut patru goluri consecutive și a mărit distanța la 26-20, iar ecartul s-a menţinut până la final.

Portarul de la CSM, Laura Glauser, a parat 14 aruncări și a bifat un procentaj de 40%, iar de cealaltă parte, Marie Skurtveit Davidsen a apărat una. Celălal portar al slovenelor, Maja Vojnovic, a avut 7 intervenţii.

Dacă Neagu a fost cea mai bună marcatoare a "Tigroaicelor", cele mai multe goluri ale oaspetelor au fost reușite de Kovanka Radicevic, 6.

În sferturile de finală ale Ligii Campionilor, CSM Bucureşti va întâlni echipa franceză Metz, în dublă manșă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE