Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul Rapidului. Cine va asigura interimatul

Cristiano Bergodi părăsește Rapidul, după seria neagră din play-off-ul Superligii. Echipa din Giulești este singura care are patru înfrângeri din patru meciuri în play-off.

Anunțul despre plecarea antrenorului italian a fost făcut de clubul Rapid, care a precizat că interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță.

”FC Rapid s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului.

În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziția a cincea, la un singur punct în fața lui Sepsi OSK, ultima din Play-Off.În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a venit la începutul sezonului, stând pe banca Rapidului în 37 de meciuri, ce s-au încheiat cu 16 victorii, 12 egaluri și 9 înfrângeri.

De asemenea, în Giulești nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, și Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi.”, a transmis Rapid.

Cupele europene, în pericol

Rapid este în pericol să rateze cupele europene, după seria neagră din play-off-ul Superligii. Echipa nu a reușit să câștige niciun meci din play-off (1-2 cu Farul, 1-2 cu CSU Craiova, 1-4 cu CFR Cluj și 0-1 cu Sepsi) și a căzut pe locul cinci în clasament, cu 28 de puncte, cu numai un punct în fața celor de la Sepsi, care ocupă locul 6.

Prestația slabă a echipei a atras inclusiv antipatia suporterilor rapidiști, care i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi, după ultima înfrângere din campionat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE