Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Concert Foo Fighters pe Wembley. Evenimentul a fost un omagiu pentru bateristul Taylor Hawkins

Legende ale muzicii rock i-au adus un omagiu beteristului Foo Fighters, într-un grandios concert organizat pe stadionul londonez Wembley. Unul dintre cele mai emoționante momente al evenimentului a fost apariția fiului bateristului, care i-a urmat cariera tatălui său și a bătut la tobe unul dintre hiturile formației.

Taylor Hawkins a murit în luna martie, în timpul unui turneu în America de Sud

Pe scenă au urcat Liam Gallagher, Paul McCartney, Mark Ronson, cei doi membri ai formației Queen, Brian May și Roger Taylor, și fiul bateristului Foo Fighers, Oliver Shane Hawkins.

Dave Grohl, liderul formației Foo Fighters,spus că spectacolul este un omagiu adus vieții și muzicii lui Taylor: „În această seară ne-am adunat să celebrăm viața, muzica și dragostea nostră pentru prietenul, colegul și fratele nostru Taylor Hawkins. Pentru cei care l-ați cunoscut personal, știți că nimeni nu vă poate face să zâmbiți, să râdeți sau să dansați așa cum a făcut-o el. Pentru cei care l-ați admirat de la distanță, sunt sigur că simțiți același lucru”, a spus acesta.

Bateristul Taylor Hawkins a murit la 50 de ani, în timpul unui turneu Foo Fighters în America de Sud din luna martie. Teste toxicologice preliminare au relevat că el consumase zece susbsanțe, inclusiv antidepresive și opioide. Dave Grohl, liderul formației, a izbucnit în lacrimi în momentul în care a cântat una dintre ultimele melodii pe care le-a intepretat alături de fostul său coleg.

Banii strânși în urma concertului vor fi donați unei fundații susținute de familia bateristului. Un alt concert în memoria lui Taylor Hawkins va fi susținut la finalul acestei luni în Inglewood, California.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE