Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Compania aeriană care va instala paturi supraetajate la clasa economică. Opțiunea va fi valabilă pentru distanțele lungi

Air New Zealand vrea să ducă experiența pasagerilor săi la superlativ. Compania aeriană va permite călătorilor de la clasa economică să doarmă în paturi supraetajate, în aeronavale sale.

Air New Zealand încearcă să atragă cu această opțiune cât mai mulți pasageri pe zborurile lungi care depășesc 17 ore. Noile cabine vor fi instalate până în 2024 și va reprezenta o premieră la nivel mondial. 

Pasagerii vor putea rezerva „sesiuni de odihnă”, de patru ore, în modulele de dormit, pe care compania aeriană le-a numit „Skynest”. Pentru această opțiune va fi un cost suplimentar, potrivit The Guardian.

Pasagerii vor avea opțiunea de a rezerva doar o singură sesiune într-un pat pe zbor. Măsura vine pentru că se aşteaptă ca cererea pentru cele peste 200 de locuri din întreaga cabină economică să fie una extrem de mare.    

Purtătoarea de cuvânt a companiei a precizat că numărul de paturi va fi limitat la o singură persoană pe rând. Compania aeriană va implementa și un sistem de rezervări pentru aceste sesiuni de odihnă.    

Greg Foran, directorul executiv al Air New Zealand, spune că paturile de tip buncăr vor fi „o adevărată schimbare pentru experienţa de călătorie la clasa economică”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE