Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

GALERIE FOTO | Cinema pe apa lacului din Parcul Drumul Taberei. Filmele pot fi văzute din barcă sau hidrobicicletă

Lacul din Parcul Drumul Taberei s-a transformat, pentru trei zile, în „cinematograf pe apă", iar filmele au putut fi văzute din barcă sau hidrobicicletă.

VEZI GALERIA
6 imagini


Sursa foto: Agerpres Foto/ Grigore Popescu


„Un ecran gonflabil de 12 metri lungime şi aproape 7 metri înălţime va fi montat pe fântâna din mijlocul lacului, iar spectatorii vor urmări filmele din cele 20 de bărci şi 14 hidrobiciclete. Acestea vor fi oferite gratuit primilor doritori, care vor veni la debarcader. Accesul pe lac se va face cu o oră înainte de începerea evenimentului. Cei care nu vor prinde o ambarcaţiune se vor relaxa la film pe pufi coloraţi, ce vor fi amplasaţi pe iarbă, alături de un ceai rece"
, scrie edilul Ciucu, pe Facebook.

„Cinema sub Stele" este organizat de Primăria Sectorului 6, în perioada 19-28 august

„Cinema sub Stele" este organizat de Primăria Sectorului 6, în perioada 19-28 august, între orele 21.00 şi 23.30, însă doar de vineri până duminică cinematograful va fi pe apă. Apoi, se va muta la amfitreatrul din parc pentru următoarele şapte zile.

„Pentru toată perioada avem pregătite filme noi: de la documentare, animaţie şi până la comedii, aventură, acţiune. „Pentru mine, tu eşti Ceauşescu”, „Mărite-te cu mine”, „Yesterday”, „Jaful secolului”, „Competiţie oficială”, „Hai să cântăm din nou”, „România Sălbatică”, „Câinele, adevăratul meu prieten 2”, „Mereu împreună”, „Proful de spionaj”. În total, vor fi difuzate zece pelicule, câte una în fiecare seară", precizează Ciprian Ciucu.

Primarul Sectorului 6 mai menţionează că programul va continua apoi în Parcul Crângaşi, în perioada 2-11 septembrie, unde vor rula alte zece filme de top, tot în intervalul orar 21.00 - 23.30.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE