Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cine este David Corenswet, următorul actor care îl va interpreta pe Superman

Americanul David Corenswet, un artist în plină ascensiune la Hollywood, este următorul actor care îl va interpreta pe Superman, a anunţat marţi James Gunn, regizorul viitorului film din franciza cinematografică dedicată acestui supererou.

Cine este David Corenswet

David Corenswet, în vârstă de 29 de ani, s-a făcut remarcat datorită rolurilor interpretate în mai multe producţii de succes, precum serialele Netflix "Hollywood" şi "The Politician", miniseria TV "We Own This City", difuzată de HBO, şi lungmetrajul "Pearl", produs de studioul Universal, potrivit Agerpres.

El a fost ales pentru a-l interpreta pe legendarul supererou Superman în filmul "Superman: Legacy", care va fi produs de studioul Warner Bros şi care va fi lansat în 2025.

Informaţia a fost dezvăluită în premieră de presa de specialitate de la Hollywood, care a anunţat, de asemenea, că actriţa Rachel Brosnahan, protagonista serialului de comedie "The Marvelous Mrs. Maisel", a fost aleasă pentru a o juca pe iubita lui Superman, jurnalista Lois Lane.

Actorii care l-au interpretat pe Superman de-a lungul timpului

Înaintea lui David Corenswet, actorii care l-au interpretat pe Superman pe marile ecrane au fost: Kirk Alyn (Superman, 1948-1950), George Reeves (Adventures of Superman, 1952-1958), Christopher Reeve (Superman, Superman II, 1978-1980), Dean Cain (Lois & Clark: The New Adventures of Superman, 1993-1997), Tom Welling (Smallville, 2001-2011), Brandon Routh (Superman Returns, 2006), Henry Cavill (Man of Steel, Batman v Superman, Justice League, 2013-2017) și Tyler Hoechlin (Superman & Lois, 2021-).

VEZI GALERIA
8 imagini

Anul trecut, studioul Warner Bros. a acordat duoului alcătuit din cineastul James Gunn, regizorul filmelor "Guardians of the Galaxy", şi Peter Safran, producătorul filmului "Aquaman", misiunea de a relansa filmele cu supereroi din cadrul francizei DC Comics, cu obiectivul de a o dinamiza în faţa concurenţei acerbe a companiei Marvel.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE