Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Chance Perdomo a murit într-un accident de motocicletă, la 27 de ani. Actorul a jucat în serialul ”Chilling Adventures of Sabrina” și în seria ”After”

Actorul Chance Perdomo, care a devenit faimos pentru rolurile sale din serialul ”Chilling Adventures of Sabrina” și ”Gen V”, a murit la vârsta de 27 de ani, în urma unui accident de motocicletă, potrivit AP.

”În numele familiei și al reprezentanților săi, împărtășim cu inimile îndurerate vestea morții premature a lui Chance Perdomo ca urmare a unui accident de motocicletă”, a declarat un publicist, într-un comunicat emis sâmbătă seara.

Nimeni altcineva nu a fost implicat în accident, potrivit declarației. Nu au fost făcute publice detalii despre accident, când sau unde a avut loc acesta.

Ce roluri l-au consacrat pe Chance Perdomo

Actorul de origine britanică-americană s-a născut în Los Angeles și a crescut în Southampton.

El a fost nominalizat pentru categoria ”Cel mai bun actor” la premiile Bafta TV 2019, pentru rolul său din ”Three Killed by My Debt.”

Cel mai recent personaj jucat de Perdomo a fost Andre Anderson, în primul sezon din ”Gen V”, spin-off-ul serialului de succes ”The Boys” al Amazon Prime, plasat într-un univers în care supereroii sunt celebrități.

Amazon MGM Studios și Sony Pictures Television, realizatorii show-ului ”Gen V”, au spus că au fost ”devastați de moartea bruscă a acestuia”:

”Nu putem să ne gândim la asta. Pentru aceia dintre noi care l-am cunoscut și am lucrat cu el, Chance a fost întotdeauna fermecător și zâmbitor, o forță a naturii, un interpret incredibil de talentat și, mai mult decât orice altceva, o persoană foarte bună, încântătoare. Nici să scrii despre el la timpul trecut nu are sens.”

Unul dintre cele mai cunoscute roluri ale lui Perdomo a fost cel al lui Ambrose Spellman, un personaj principal din ”Chilling Adventures of Sabrina”. În serialul compus din patru sezoane de la Netflix, personajul lui Perdomo era vărul Sabrinei Spellman și un vrăjitor puternic, specializat în necromanție (invocarea morților). El a servit adesea ca un fel de voce a rațiunii în serialul care s-a încheiat în 2020.

Perdomo a jucat, de asemenea, în câteva dintre filmele ”After”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE